top of page

Kronofogden sundbyberg auktion

Kronofogden sundbyberg auktion

Kronofogden sundbyberg auktion

Om du befinner dig i Sundbyberg och har ekonomiska problem kan det vara bra att känna till Kronofogdens auktioner. Kronofogden är en myndighet som har till uppgift att hjälpa till med att driva in obetalda skulder. Om du har en skuld som du inte kan betala kan Kronofogden ta ut en så kallad betalningsföreläggande. Det innebär att de kan ta ut pengar från din lön eller ditt bankkonto för att täcka skulden.

I vissa fall kan Kronofogden även genomföra auktioner för att sälja dina tillgångar och på så sätt få in pengar till att täcka skulden. Det kan handla om allt från bilar och båtar till möbler och elektronik. Auktionerna annonseras ut på Kronofogdens hemsida och det är öppet för allmänheten att delta och lägga bud.

Om du befinner dig i Sundbyberg och är intresserad av att delta i en auktion arrangerad av Kronofogden kan det vara bra att hålla koll på deras hemsida för att se när och var auktionen kommer att äga rum. Det kan vara en möjlighet för dig att göra en bra affär och samtidigt hjälpa till att täcka din skuld.

Om du har fler frågor om Kronofogdens auktioner eller behöver hjälp med skuldrådgivning är du välkommen att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor i liknande situationer och kan ge dig råd och vägledning för att komma på rätt köl igen.

bottom of page