top of page

Referenser

Client 1

Betalningsanmärkning

VH

Mitt i ett fastighetsköp upptäcker jag att min bankman har en betalningsanmärkning på mig. Efter att ha varit i kontakt med kreditupplysningsföretaget, den kreditor som ansvarade för anmärkningen och Kronofogden kände jag mig oförmögen. Men allt förändrades när jag kontaktade Begum på (www.skuldradgivning.se). Hon ställde viktiga frågor och granskade mitt ärende noggrant. Mitt ärende godkändes av Kreditkommittén en vecka senare, och sedan dess har min betalningsanmärkning försvunnit. När systemet inte fungerar för oss medborgare har jag någon att vända mig till eftersom jag nu är aktivt involverad i fastighetsmarknaden.

Client 4

Gamla skulder som preskriberats

SJ

På grund av min bristande "kreditvärdighet" har jag fått färre uppdrag. Efter två decennier av ständiga skulder och betalningsanmärkningar hade jag förlorat allt hopp. Men när pensionen närmade sig visste jag att jag behövde agera. Snabbt kunde Khan från (www.skuldradgivning.se) fastställa att detta var föremål för preskription och att skulderna skulle kunna delvis preskriberas. Jag har idag mindre än femtiotusen kronor i skulder från att ha haft trehundratusen kronor i skulder.

Client 6

Gamla skulder som lösts genom att betala endast kapital belopp

TD

Jag har alltid haft skulder och har fått flera betalningsanmärkningar från inkassoföretag. Jag har aldrig blivit "skuldfri" på grund av den ränta-på-ränta-effekten, trots att jag har en över genomsnittlig lön, äger min egen fastighet och har ett positivt saldo varje månad. Mina kreditorer har satt en press på mig.

Efter att ha tittat på en annons på internet kontaktar jag (www.skuldradgivning.se). Efter första telefonsamtal förstod jag att jag måste agera på ett annat sätt. Jag får många frågor från Khan. Även om jag inte alltid förstod exakt vad de handlade om, förstod jag att de var avgörande för uppdraget och ibland även utanför det. Jag väljer att arbeta med Khan, som har lyckats förändra min uppfattning om skulder och även hjälpt mig att effektivt hitta resurser. Dessutom har Khan hjälpt mig att stoppa vad jag tyckte var lånhajer. Jag har inte längre någon oro för löneutmätning, och jag betalar bara 2450 SEK per månad idag, tidigare hade jag över 10 000 SEK i löneutmätning.

Client 5

Skulder som lösts genom att förhandla frysta räntor

NF

Ett antal inkasso företag har fått mina småskulder. För varje ärende som hamnat hos Kronofogden så har min småskuld på 1000 SEK blivit 1860 SEK, och räntorna fortsatte att öka. Samtidigt som jag började på en ny anställning med höga löner ökade mina skulder från 100 000 SEK till 250 000 SEK. Jag har ändå aldrig vågat gå vidare i min karriär. Jag hittade (www.skuldradgivning.se) och valde att kontakta för att be om hjälp för att kunna avsluta allt detta. Efter en kort konversation med Khan blev det uppenbart för mig att jag skulle gå vidare och låta Khan sköta pappersarbete och mina skulder. Jag har kämpat med detta väldigt länge och jag kan inte hålla ut längre. Jag har gjort en avbetalningsplan med alla mina kreditorer idag, och inom två år kommer jag att vara skuldfri.

Image by krakenimages

Vad kostar tjänsten?

  • Vi har individuell prissättning för varje kund baserat ärendets komplexitet. Vi erbjuder även fastpris för våra tjänster.

bottom of page