top of page

Intrum inkasso mina sidor

Intrum inkasso mina sidor

Intrum inkasso mina sidor

Intrum Inkasso - Enkel åtkomst till dina uppgifter på Mina Sidor

Välkommen till Intrum Inkasso! Vi är en ledande aktör inom inkassobranschen och erbjuder effektiva lösningar för att hjälpa dig hantera dina obetalda fakturor. Genom vårt användarvänliga onlineverktyg, Mina Sidor, kan du enkelt få tillgång till all relevant information om dina ärenden.

Mina Sidor är en personlig och säker plattform där du som kund hos Intrum Inkasso kan logga in och få en översikt över dina ärenden. Genom att använda Mina Sidor kan du enkelt hålla koll på dina obetalda fakturor och se vilka åtgärder som vidtagits för att driva in skulden. Du kan också få information om eventuella betalningsplaner eller avtal som har upprättats för att underlätta återbetalningen.

För att logga in på Mina Sidor behöver du bara ange dina personliga inloggningsuppgifter. När du har loggat in kan du navigera genom de olika flikarna för att hitta den information du behöver. Du kan till exempel se en sammanfattning av dina ärenden, inklusive beloppet som är förfallet och eventuella påminnelseavgifter. Du kan också se vilka åtgärder som har vidtagits för att driva in skulden, till exempel om ärendet har överlämnats till Kronofogden.

Mina Sidor är utformad för att vara användarvänlig och enkel att navigera. Du behöver inte vara expert inom inkassobranschen för att kunna använda verktyget. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att få tillgång till all relevant information om dina ärenden och att kunna fatta informerade beslut.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om Intrum Inkasso eller Mina Sidor, är du

bottom of page