top of page

Gothia inkasso mina sidor

Gothia inkasso mina sidor

Gothia inkasso mina sidor

Gothia Inkasso - Enkel åtkomst till Mina Sidor

Välkommen till Gothia Inkasso! Vi är en ledande aktör inom inkassobranschen och erbjuder effektiva lösningar för att hantera obetalda fakturor. Ett av våra mest populära verktyg är Mina Sidor, en plattform som ger våra kunder enkel åtkomst till all relevant information om deras ärenden. I denna artikel kommer vi att gå igenom hur du kan använda Mina Sidor och vilka fördelar det ger dig som kund.

Mina Sidor är en användarvänlig och säker plattform där du som kund kan logga in och få en översikt över dina ärenden hos Gothia Inkasso. Genom att använda Mina Sidor kan du enkelt hålla koll på statusen för dina ärenden, se betalningsplaner och kommunicera med våra inkassohandläggare. Detta sparar tid och ger dig full kontroll över dina obetalda fakturor.

För att komma åt Mina Sidor behöver du bara besöka vår hemsida, www.gothiainkasso.se, och klicka på "Logga in" längst upp till höger på sidan. Där kommer du att bli ombedd att ange dina inloggningsuppgifter som du har fått av oss. Om du inte har fått dina inloggningsuppgifter eller om du har glömt dem kan du enkelt kontakta oss på www.gothiainkasso.se för att få hjälp.

När du har loggat in på Mina Sidor kommer du att mötas av en översiktlig startsida där du kan se en sammanfattning av dina ärenden. Här kan du snabbt se vilka fakturor som är obetalda och vilka som har betalats. Du kan också se om det har skett några förändringar i dina ärenden sedan ditt senaste besök.

Genom att klicka på ett specifikt ärende kan du få mer detal

bottom of page