top of page

Östersunds kommun kontakt

Östersunds kommun kontakt

Östersunds kommun kontakt

Östersunds kommun är en viktig aktör för invånarna i Östersund och dess omgivningar. Som en kommunal organisation ansvarar de för att tillhandahålla olika tjänster och stöd till invånarna. För att kunna få svar på frågor som rör Östersunds kommun och dess verksamheter är det viktigt att veta hur man kan kontakta dem.

Det finns flera sätt att komma i kontakt med Östersunds kommun. Ett av de enklaste sätten är att besöka deras officiella webbplats. På webbplatsen finns det en mängd information om kommunens olika avdelningar, tjänster och projekt. Här kan du hitta svar på många av dina frågor genom att använda sökfunktionen eller navigera genom de olika sektionerna.

Om du inte hittar svaret på din fråga på webbplatsen kan du också kontakta Östersunds kommun direkt. De har en kundtjänst som är tillgänglig för att svara på frågor och ge stöd till invånarna. Du kan nå dem genom att ringa det angivna telefonnumret eller skicka ett e-postmeddelande. Kundtjänsten är bemannad av kunnig personal som är redo att hjälpa dig med dina frågor och funderingar.

För att få mer information om Östersunds kommun och deras verksamheter kan du också besöka deras sociala medier-sidor. Här kan du få uppdateringar om aktuella händelser, evenemang och nyheter som rör kommunen. Du kan också använda sociala medier-plattformarna för att ställa frågor och få svar från kommunens representanter.

Sammanfattningsvis är det viktigt att veta hur man kan kontakta Östersunds kommun för att få svar på frågor som rör deras verksamheter. Genom att besöka deras webbplats, ringa deras kundtjänst eller använda sociala medier-plattformarna

bottom of page