top of page

Västerås kommun telefonnummer

Västerås kommun telefonnummer

Västerås kommun telefonnummer

Västerås kommun telefonnummer är en viktig information för invånarna i Västerås. Att ha tillgång till kommunens telefonnummer kan vara avgörande när man behöver få svar på frågor eller få hjälp med olika ärenden. I den här artikeln kommer vi att ge dig all information du behöver om Västerås kommuns telefonnummer och hur du kan kontakta dem.

Västerås kommun är en av Sveriges största kommuner och har ett brett utbud av tjänster och verksamheter för sina invånare. Oavsett om du behöver information om skolor, vårdcentraler, bibliotek eller andra kommunala tjänster, är det viktigt att veta hur du kan nå dem via telefon.

För att kontakta Västerås kommun via telefon kan du ringa deras växel på det allmänna telefonnumret 021-39 00 00. Detta nummer är tillgängligt under kommunens öppettider och du kommer att få prata med en kunnig medarbetare som kan hjälpa dig med dina frågor och ärenden.

Det är viktigt att notera att Västerås kommun har olika telefonnummer för olika ärenden. Om du till exempel behöver kontakta socialtjänsten, kan du ringa deras direktnummer som är 021-39 00 00. För att få reda på rätt telefonnummer för det ärende du behöver hjälp med, rekommenderar vi att du besöker Västerås kommuns officiella webbplats.

På Västerås kommuns webbplats hittar du också en lista över olika avdelningar och deras telefonnummer. Detta kan vara till hjälp om du behöver komma i kontakt med en specifik avdelning eller person inom kommunen. Webbplatsen är också en bra källa för att få svar på andra frågor som rör Västerås kommun och dess verksamheter.

Om du har fler frågor eller behöver yt

bottom of page