top of page

Sultan öppettider

Sultan öppettider

Sultan öppettider

Välkommen till Sultan - din bästa destination för god mat och trevliga stunder! Vi är stolta över att erbjuda en autentisk och smakrik upplevelse av det turkiska köket. Oavsett om du är sugen på kebab, falafel eller en härlig meze-tallrik, så har vi något för alla smaker.

Vi förstår att det kan vara viktigt att veta våra öppettider för att planera ditt besök hos oss. Därför vill vi informera dig om våra aktuella öppettider. Vi har öppet från måndag till fredag mellan klockan 11:00 och 22:00. På helger har vi utökade öppettider och håller öppet från klockan 12:00 till 23:00. Vi ser fram emot att välkomna dig när som helst under våra öppettider!

Förutom att erbjuda läckra rätter till rimliga priser, strävar vi alltid efter att ge våra gäster en trevlig och engagerande upplevelse. Vår restaurang är inredd med omsorg och har en mysig atmosfär som gör att du kan koppla av och njuta av din måltid. Vårt vänliga och kunniga personalteam finns alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och ge rekommendationer om våra rätter.

Om du har fler frågor om våra öppettider eller något annat som rör Sultan, är du välkommen att kontakta oss. Besök vår hemsida www.skuldradgivning.se för att få svar på dina frågor. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att planera ditt besök hos oss.

Sammanfattningsvis är Sultan den perfekta platsen för dig som vill njuta av god mat och en trevlig atmosfär. Våra öppettider är måndag till fredag mellan 11:00 och 22:00 samt lördag och söndag mellan 12:00 och 23

bottom of page