top of page

Obetalda fakturor kronofogden

Obetalda fakturor kronofogden

Obetalda fakturor kronofogden

Har du obetalda fakturor och oroar dig för att Kronofogden ska bli inblandad? Oroa dig inte längre! På Skuldrådgivning.se kan vi hjälpa dig att hantera dina obetalda fakturor och undvika att Kronofogden blir inblandad.

Att ha obetalda fakturor kan vara en stressande och frustrerande situation. Det kan påverka din ekonomi och ditt kreditbetyg negativt. Om du inte betalar dina fakturor i tid kan företagen skicka ärendet till Kronofogden för indrivning. Detta kan leda till ytterligare kostnader och problem för dig.

För att undvika att Kronofogden blir inblandad är det viktigt att agera snabbt när du får en obetald faktura. Kontakta företaget och förklara din situation. Ibland kan du komma överens om en avbetalningsplan eller förhandla om en lägre summa att betala. Det är alltid värt att försöka förhandla innan ärendet går vidare till Kronofogden.

Om du har flera obetalda fakturor och känner dig överväldigad kan det vara en bra idé att söka professionell hjälp. På Skuldrådgivning.se kan vi ge dig råd och vägledning för att hantera dina skulder. Vi har erfarenhet av att arbeta med människor i liknande situationer och kan hjälpa dig att hitta en lösning som passar dig.

Vårt team av skuldrådgivare kan hjälpa dig att förhandla med företagen och skapa en realistisk avbetalningsplan. Vi kan också ge dig tips och råd om hur du kan förbättra din ekonomiska situation på lång sikt. Vi förstår att varje persons situation är unik och vi anpassar vårt stöd efter dina behov.

Så om du har obetalda fakturor och vill undvika att Kronofogden blir inblandad, kontakta oss

bottom of page