top of page

Ny start finans

Ny start finans

Ny start finans

Ny Start Finans är en ledande aktör inom skuldrådgivning och ekonomisk rådgivning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att komma på rätt köl igen och få en ny start på din ekonomi. Oavsett om du har hamnat i ekonomiska svårigheter på grund av skulder, betalningsanmärkningar eller andra ekonomiska utmaningar, kan vi hjälpa dig att hitta en väg framåt.

Vårt team av erfarna rådgivare har gedigen kunskap och expertis inom skuldrådgivning och ekonomisk planering. Vi förstår att varje persons situation är unik och kräver en individuell strategi. Därför tar vi oss tid att lyssna på dig och förstå din specifika situation innan vi föreslår några åtgärder.

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom skuldrådgivning, inklusive förhandling med borgenärer, upprättande av avbetalningsplaner och budgetrådgivning. Vårt mål är att hjälpa dig att minska dina skulder och återfå kontrollen över din ekonomi. Vi kan även ge dig råd om hur du kan undvika att hamna i liknande situationer i framtiden.

Våra tjänster är inte bara för personer som redan har skulder. Vi kan också hjälpa dig att planera din ekonomi på lång sikt och undvika att hamna i skuldfällan. Genom att skapa en realistisk budget och sätta upp spar- och investeringsmål kan vi hjälpa dig att bygga en stabil ekonomisk framtid.

Om du har några frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vårt team av experter står redo att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver. Vi

bottom of page