top of page

Mobil på avbetalning trots kronofogden

Mobil på avbetalning trots kronofogden

Mobil på avbetalning trots kronofogden

Att ha skulder hos Kronofogden kan vara en utmaning när det kommer till att få en mobil på avbetalning. Många mobiloperatörer och återförsäljare har strikta kreditkontroller och kan vara ovilliga att erbjuda avbetalningsalternativ till personer med betalningsanmärkningar. Men det betyder inte att det är omöjligt att få en mobil på avbetalning trots Kronofogden.

Det första steget är att hitta en mobiloperatör eller återförsäljare som är villig att erbjuda avbetalningsalternativ till personer med betalningsanmärkningar. Det kan vara en utmaning, men det finns företag som specialiserar sig på att erbjuda mobilabonnemang och avbetalningsalternativ till personer med dålig kreditvärdighet.

När du har hittat en mobiloperatör eller återförsäljare som erbjuder avbetalning trots Kronofogden, är det viktigt att vara medveten om att du kan behöva betala högre räntor eller avgifter än personer utan betalningsanmärkningar. Detta beror på att företaget tar en större risk genom att erbjuda avbetalning till någon med dålig kreditvärdighet.

För att öka dina chanser att få en mobil på avbetalning trots Kronofogden kan det vara till hjälp att ha en medsökande med god kreditvärdighet. En medsökande kan fungera som en säkerhet för mobiloperatören eller återförsäljaren och öka dina chanser att få godkänt för avbetalning.

Om du har frågor om att få en mobil på avbetalning trots Kronofogden, är det bästa sättet att få svar att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi har erfarenhet av att hjälpa personer med betalningsanmärkningar att få avbetalningsalternativ och kan ge dig

bottom of page