top of page

Kronofogden.se mina sidor

Kronofogden.se mina sidor

Kronofogden.se mina sidor

Om du har hamnat i ekonomiska svårigheter och har skulder som du inte kan betala, kan det vara en bra idé att vända dig till Kronofogden för att få hjälp. Kronofogden är en myndighet i Sverige som har till uppgift att hjälpa både privatpersoner och företag att driva in obetalda skulder. Genom deras tjänst "Mina sidor" kan du som privatperson enkelt hantera dina ärenden och få överblick över din ekonomiska situation.

"Mina sidor" är en onlineplattform som Kronofogden har utvecklat för att underlätta för sina kunder. Genom att logga in på "Mina sidor" kan du få tillgång till viktig information om dina skulder och ärenden. Du kan se vilka skulder som är registrerade på ditt personnummer, hur mycket du är skyldig och vilka åtgärder Kronofogden har vidtagit för att driva in skulderna.

En av fördelarna med "Mina sidor" är att du kan få en överblick över din ekonomiska situation. Du kan se vilka skulder som är aktiva och vilka som har blivit avslutade. Dessutom kan du se om det har skett några betalningar eller om det har kommit in nya ärenden. Genom att ha koll på din ekonomi kan du bättre planera och ta kontroll över din ekonomiska situation.

För att använda "Mina sidor" behöver du ha en e-legitimation. Detta är för att säkerställa att endast du har tillgång till din information. När du har loggat in kan du enkelt navigera mellan olika flikar och se mer detaljerad information om dina ärenden. Du kan även kommunicera med Kronofogden genom att skicka meddelanden direkt via plattformen.

Om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp kan du kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi är

bottom of page