top of page

Kronofogden sundsvall

Kronofogden sundsvall

Kronofogden sundsvall

Kronofogden i Sundsvall - En guide till skuldrådgivning och betalningsproblem

Om du befinner dig i Sundsvall och har hamnat i en ekonomisk knipa kan det vara bra att känna till Kronofogden och deras tjänster. Kronofogden är en myndighet som arbetar med att driva in obetalda skulder och hjälpa både privatpersoner och företag att hantera sina betalningsproblem. I den här artikeln kommer vi att gå igenom vad Kronofogden i Sundsvall kan erbjuda och hur du kan få hjälp med skuldrådgivning.

Kronofogden i Sundsvall erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa dig som har skulder eller betalningsproblem. En av de viktigaste tjänsterna är skuldrådgivning. Skuldrådgivningen är kostnadsfri och syftar till att ge dig råd och stöd för att komma till rätta med din ekonomiska situation. Genom skuldrådgivningen kan du få hjälp med att skapa en budget, förhandla med dina borgenärer och hitta lösningar för att betala av dina skulder.

För att få hjälp med skuldrådgivning från Kronofogden i Sundsvall kan du kontakta dem antingen via telefon eller genom att besöka deras kontor. På deras hemsida, www.skuldradgivning.se, hittar du kontaktuppgifter och mer information om hur du kan boka en tid för skuldrådgivning. Det är viktigt att komma ihåg att skuldrådgivningen är konfidentiell och att du kan känna dig trygg med att dela din ekonomiska situation med Kronofogden.

Förutom skuldrådgivning kan Kronofogden i Sundsvall även hjälpa till med att driva in obetalda skulder. Om du har en skuld som inte har betalats kan Kronofogden agera som en mellanhand mellan

bottom of page