top of page

Kronofogden se mina sidor

Kronofogden se mina sidor

Kronofogden se mina sidor

Om du har hamnat i en ekonomisk knipa och har skulder som du inte kan betala, kan det vara en bra idé att vända dig till Kronofogden. Kronofogden är en myndighet som har till uppgift att hjälpa både privatpersoner och företag att få betalt för sina skulder. Genom att använda Kronofogdens tjänst "Mina sidor" kan du enkelt hålla koll på dina ärenden och få information om din ekonomiska situation.

"Mina sidor" är en webbtjänst som Kronofogden erbjuder för att underlätta för sina kunder. Genom att logga in på "Mina sidor" kan du få en översikt över dina ärenden och se vilka skulder du har hos Kronofogden. Du kan även se om det har kommit in några betalningar och få information om eventuella avbetalningsplaner.

För att använda "Mina sidor" behöver du ha en e-legitimation. Det kan vara antingen BankID eller Mobilt BankID. När du har loggat in kan du enkelt navigera dig fram till den information du behöver. Du kan till exempel se vilka ärenden som är aktiva, vilka som är avslutade och vilka som är på gång. Du kan även få en översikt över dina betalningar och se om det finns några obetalda skulder.

Genom att använda "Mina sidor" kan du också få svar på många av dina frågor. Om du till exempel undrar hur du kan betala av din skuld eller om du vill ansöka om en avbetalningsplan, kan du hitta informationen på "Mina sidor". Du kan även få svar på frågor om vad som händer om du inte betalar din skuld i tid och vilka konsekvenser det kan få.

Om du har fler frågor som gäller Kronofogden och deras tjänst "Mina sidor", rekommenderar vi att du kontaktar oss på www.skuldradgivning.se.

bottom of page