top of page

Kronofogden logga in mobilt bankid

Kronofogden logga in mobilt bankid

Kronofogden logga in mobilt bankid

Att logga in på Kronofogdens webbplats med mobilt BankID är en enkel och säker metod för att hantera dina ärenden. Genom att använda ditt mobila BankID kan du snabbt och smidigt få tillgång till viktig information och utföra olika ärenden hos Kronofogden.

För att logga in på Kronofogdens webbplats med mobilt BankID behöver du först ha installerat BankID-appen på din mobiltelefon eller surfplatta. Appen är kostnadsfri och finns att ladda ner från App Store eller Google Play. När du har installerat appen kan du enkelt aktivera ditt mobila BankID genom att följa instruktionerna i appen.

När du har aktiverat ditt mobila BankID kan du använda det för att logga in på Kronofogdens webbplats. På startsidan finns en inloggningsruta där du kan ange ditt personnummer och klicka på "Logga in med BankID". Du kommer då att omdirigeras till BankID-appen på din mobiltelefon eller surfplatta där du får bekräfta inloggningen genom att godkänna med ditt mobila BankID.

Att logga in med mobilt BankID hos Kronofogden ger dig möjlighet att hantera dina ärenden på ett smidigt sätt. Du kan till exempel se vilka skulder du har hos Kronofogden, betala av skulder, ansöka om avbetalningsplan eller kontakta Kronofogden för att få svar på eventuella frågor.

Om du har fler frågor om hur du loggar in på Kronofogdens webbplats med mobilt BankID är du välkommen att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Våra experter kan hjälpa dig med allt som gäller skuldrådgivning och ge dig mer information om hur du kan använda mobilt BankID hos Kronofogden. Vi finns här för att hjälpa dig att hantera dina skulder på bästa möjliga sätt.

bottom of page