top of page

Kronofogden logga in mina sidor

Kronofogden logga in mina sidor

Kronofogden logga in mina sidor

Kronofogden Logga In Mina Sidor - Enkel och Smidig Åtkomst till Dina Ärenden

Att ha kontroll över sin ekonomi är viktigt för att kunna leva ett tryggt och stabilt liv. Ibland kan det dock uppstå situationer där man hamnar i ekonomiska svårigheter och behöver hjälp för att komma till rätta med sina skulder. I Sverige är Kronofogden den myndighet som ansvarar för att driva in obetalda skulder och verkställa domar. För att underlätta för privatpersoner och företag att hantera sina ärenden har Kronofogden utvecklat en användarvänlig tjänst som heter "Mina Sidor".

"Mina Sidor" är en webbplats där du som privatperson eller företagare kan logga in och få tillgång till dina ärenden hos Kronofogden. Genom att logga in på "Mina Sidor" kan du enkelt och smidigt hantera dina skulder och få information om dina ärenden. Du kan till exempel se vilka skulder du har, betala dina skulder, ansöka om avbetalningsplan eller få information om eventuella utmätningar.

För att logga in på "Mina Sidor" behöver du ha en e-legitimation. Det kan vara antingen BankID eller Mobilt BankID. E-legitimationen fungerar som din digitala identitet och säkerställer att endast du har tillgång till dina ärenden. När du har loggat in kan du enkelt navigera mellan olika funktioner och få en överblick över dina skulder och ärenden.

För att logga in på "Mina Sidor" hos Kronofogden, besök vår webbplats www.kronofogden.se och klicka på "Logga in" längst upp till höger på sidan. Du kommer då att bli omdirigerad till inloggningssidan där du kan välja vilken typ av e-legitimation du

bottom of page