top of page

Kronofogden auktion mina sidor

Kronofogden auktion mina sidor

Kronofogden auktion mina sidor

Om du har hamnat i en ekonomisk knipa och har skulder som du inte kan betala tillbaka, kan det hända att Kronofogden blir inblandad. Kronofogden är en myndighet som har i uppgift att hjälpa till med att driva in obetalda skulder. En av de åtgärder som Kronofogden kan vidta är att sälja dina tillgångar på auktion för att täcka skulderna.

För att hålla koll på dina ärenden hos Kronofogden kan du använda dig av deras tjänst "Mina sidor". Mina sidor är en webbplats där du kan logga in och få information om dina ärenden, betala skulder och kommunicera med Kronofogden. Det är ett smidigt sätt att ha koll på din ekonomiska situation och se vilka åtgärder som vidtagits.

För att logga in på Mina sidor behöver du ha en e-legitimation. Det kan vara BankID eller någon annan form av e-legitimation som du har tillgång till. När du har loggat in kan du se en översikt över dina ärenden och vilka skulder som finns registrerade på ditt namn. Du kan även se om det har vidtagits några åtgärder som exempelvis utmätning eller auktion.

Om du har frågor om Kronofogden, auktioner eller Mina sidor kan du kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi har erfarenhet av att hjälpa människor i ekonomiskt trångmål och kan ge dig råd och vägledning. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att förstå hur du kan hantera din ekonomiska situation på bästa sätt.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor. Vi finns här för att stötta dig och ge dig den hjälp du behöver för att komma på rätt köl igen. Besök www

bottom of page