top of page

Kronofogden auktion örebro

Kronofogden auktion örebro

Kronofogden auktion örebro

Om du befinner dig i Örebro och har ekonomiska problem kan det vara bra att känna till Kronofogdens auktioner. Kronofogden är en myndighet som har till uppgift att hjälpa till med att driva in skulder och verkställa domar. En av deras metoder för att få in pengar är genom att anordna auktioner där de säljer föremål som har tagits i beslag på grund av obetalda skulder.

Att delta i en auktion hos Kronofogden kan vara en möjlighet för dig att göra en bra affär och samtidigt hjälpa till att betala av dina skulder. Det kan vara allt från elektronik och möbler till bilar och fastigheter som auktioneras ut. Det är viktigt att komma ihåg att föremålen som säljs på auktionen är begagnade och kan ha vissa skador eller brister. Därför är det viktigt att noggrant undersöka föremålet innan du lägger ett bud.

För att få information om kommande auktioner i Örebro kan du besöka Kronofogdens hemsida. Där hittar du en lista över alla auktioner som är planerade att äga rum inom en snar framtid. Du kan även få information om vilka föremål som kommer att auktioneras ut och vilka regler som gäller för budgivning.

Om du har frågor om Kronofogdens auktioner i Örebro eller behöver hjälp med att hantera dina skulder kan du kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi har erfarenhet av att hjälpa människor i liknande situationer och kan ge dig råd och vägledning. Vi kan även hjälpa dig att hitta alternativa lösningar för att betala av dina skulder och undvika att hamna i en situation där dina tillgångar säljs på auktion.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frå

bottom of page