top of page

Kreditkort med kronofogden

Kreditkort med kronofogden

Kreditkort med kronofogden

Kreditkort med Kronofogden - Vad du behöver veta

Om du har hamnat i en situation där du har skulder hos Kronofogden kan det vara svårt att få ett kreditkort. Kronofogden är en myndighet som ansvarar för att driva in obetalda skulder och kan påverka din kreditvärdighet negativt. Men det betyder inte att det är omöjligt att få ett kreditkort om du befinner dig i denna situation.

Det första du bör göra är att kontakta oss på www.skuldradgivning.se för att få svar på fler frågor som gäller kreditkort med Kronofogden. Vi är experter inom skuldrådgivning och kan ge dig råd och vägledning för att hitta en lösning som passar dig.

När du ansöker om ett kreditkort med Kronofogden är det viktigt att vara medveten om att du kan stöta på vissa hinder. Många traditionella banker och kreditkortsföretag kan vara restriktiva när det gäller att bevilja kredit till personer med skulder hos Kronofogden. Men det finns alternativ.

Ett alternativ är att ansöka om ett så kallat säkrat kreditkort. Ett säkrat kreditkort innebär att du lämnar en deposition eller sätter in en viss summa pengar på ett konto som fungerar som säkerhet för kreditkortet. Detta ger kreditkortsföretaget en extra trygghet och ökar dina chanser att få ett kreditkort.

En annan möjlighet är att ansöka om ett förbetalt kreditkort. Ett förbetalt kreditkort fungerar som ett vanligt kreditkort, men du laddar själv på det med pengar innan du använder det. Detta innebär att du inte kan hamna i skuld och det finns inga kreditkontroller att ta hänsyn till.

Det är viktigt

bottom of page