top of page

Hus till salu kronofogden

Hus till salu kronofogden

Hus till salu kronofogden

Är du i behov av att sälja ditt hus på grund av ekonomiska svårigheter? Om så är fallet kan det vara en god idé att vända sig till Kronofogden för att få hjälp. Att ha sitt hus till salu hos Kronofogden kan vara en lösning för att lösa skulder och komma på rätt köl igen.

När du har skulder och inte kan betala dina räkningar kan Kronofogden bli inblandad. Kronofogden är en myndighet som har till uppgift att driva in obetalda skulder och verkställa domar. Om du inte kan betala dina skulder kan Kronofogden besluta om att sälja ditt hus för att täcka skulderna.

Att ha sitt hus till salu hos Kronofogden kan vara en utmanande situation, men det finns hjälp att få. Genom att kontakta oss på www.skuldradgivning.se kan vi ge dig råd och vägledning i hur du kan hantera situationen på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av skuldrådgivning och kan hjälpa dig att hitta lösningar som passar just dig.

När du har ditt hus till salu hos Kronofogden är det viktigt att vara medveten om att försäljningen kan ske till ett lägre pris än marknadsvärdet. Detta beror på att Kronofogden har som mål att täcka skulderna och inte att maximera försäljningspriset. Det är därför viktigt att vara förberedd på att du kanske inte får det pris du hade hoppats på.

För att få svar på fler frågor som gäller hus till salu hos Kronofogden och hur du kan hantera din ekonomiska situation, kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi finns här för att hjälpa dig och ge dig den bästa möjliga rådgivningen. Tillsammans kan vi hitta en lösning som passar dig och dina behov

bottom of page