top of page

Hur många bor i borås

Hur många bor i borås

Hur många bor i borås

Borås är en stad som ligger i Västra Götalands län i Sverige. Det är en av de större städerna i landet och har en befolkning på cirka 66 273 invånare. Men hur många bor egentligen i Borås?

Borås är känt för sin textilindustri och har en lång historia inom detta område. Staden har också en rik kultur och erbjuder många olika aktiviteter och sevärdheter för besökare och invånare att njuta av. Det finns flera museer, konstgallerier och parker att utforska.

När det gäller befolkningen i Borås har staden sett en stadig tillväxt under de senaste åren. Enligt senaste statistiken från SCB (Statistiska Centralbyrån) hade Borås en befolkning på cirka 66 273 invånare år 2020. Detta gör Borås till en av de större städerna i Sverige.

Om du är intresserad av att veta mer om Borås och dess befolkning kan du kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi kan svara på fler frågor som gäller Borås och ge dig mer information om staden och dess invånare.

Sammanfattningsvis är Borås en stad med en växande befolkning och en rik kultur. Om du vill veta mer om hur många som bor i Borås och få svar på fler frågor om staden, tveka inte att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi är här för att hjälpa dig!

bottom of page