top of page

Göteborgs kommun kontakt

Göteborgs kommun kontakt

Göteborgs kommun kontakt

Göteborgs kommun kontakt är en viktig fråga för många invånare i Göteborg. Att ha tillgång till korrekt och uppdaterad kontaktinformation till kommunen är avgörande för att kunna få svar på frågor, lämna synpunkter eller få hjälp med olika ärenden. I denna artikel kommer vi att ge dig all relevant information om hur du kan kontakta Göteborgs kommun och få svar på dina frågor.

Det första sättet att kontakta Göteborgs kommun är genom deras officiella hemsida. På hemsidan hittar du en mängd olika kontaktuppgifter beroende på vilket ärende du har. Du kan hitta telefonnummer till olika avdelningar, e-postadresser och till och med möjligheten att chatta med en representant från kommunen. Genom att besöka www.goteborg.se kan du enkelt hitta den kontaktinformation som är relevant för just ditt ärende.

Förutom att använda hemsidan kan du också kontakta Göteborgs kommun genom att ringa deras växel. Växeln är öppen under kontorstid och du kan få hjälp med att bli kopplad till rätt avdelning eller person. Telefonnumret till växeln är 031-368 00 00. Om du har en akut fråga eller ett brådskande ärende kan det vara bäst att ringa direkt istället för att vänta på svar via e-post eller chatt.

Om du föredrar att kommunicera skriftligt kan du skicka ett brev till Göteborgs kommun. Adressen är Göteborgs Stad, 404 82 Göteborg. Det kan vara bra att skicka brev om du har ett mer komplicerat ärende eller om du behöver skicka med bilagor eller dokumentation. Tänk på att det kan ta längre tid att få svar via brev jämfört med att använda andra kommunikationskanaler.

För att få svar på fler frågor som gäller Göteborgs kommun kontakt kan du besöka vår hemsida www

bottom of page