top of page

Försäkringskassan kontakt öppettider

Försäkringskassan kontakt öppettider

Försäkringskassan kontakt öppettider

Försäkringskassan är en viktig myndighet i Sverige som ansvarar för att administrera olika socialförsäkringar och bidrag. Många människor behöver komma i kontakt med Försäkringskassan för att få svar på sina frågor eller för att få hjälp med olika ärenden. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på hur du kan kontakta Försäkringskassan och vilka öppettider de har.

För att kontakta Försäkringskassan kan du använda olika kanaler. Det enklaste sättet att få svar på dina frågor är att besöka deras hemsida, www.forsakringskassan.se. Där kan du hitta mycket information om olika ämnen och även använda deras e-tjänster för att skicka in ansökningar eller göra ändringar i dina ärenden. Om du inte hittar svaret på din fråga på hemsidan kan du även ringa Försäkringskassans kundcenter. Kundcentret har öppet måndag till fredag mellan klockan 8 och 18. Numret till kundcentret är 0771-524 524.

Försäkringskassan har även flera servicekontor runt om i landet där du kan få personlig hjälp med dina ärenden. På deras hemsida kan du hitta en lista över alla servicekontor och deras öppettider. Det kan vara bra att kontrollera öppettiderna innan du besöker ett servicekontor för att vara säker på att de är öppna när du planerar att gå dit.

Det är viktigt att komma ihåg att Försäkringskassan har många olika ärenden att hantera och att det kan vara långa väntetider både på telefon och vid besök på servicekontoren. För att undvika onödig väntan kan det vara bra att förbereda sig genom att ha

bottom of page