top of page

Efter skilsmässan

Efter skilsmässan

Efter skilsmässan

Efter skilsmässan kan det vara en utmanande tid där man behöver ta itu med olika aspekter av sitt liv. Det är vanligt att man känner sig överväldigad och osäker på vad man ska göra härnäst. Men det är viktigt att komma ihåg att det finns hjälp att få och att man inte behöver gå igenom allt på egen hand.

En av de vanligaste frågorna som uppstår efter skilsmässan är hur man ska hantera ekonomin. Det är inte ovanligt att man delar på gemensamma tillgångar och skulder, och det kan vara svårt att veta hur man ska fördela dem på bästa sätt. Det är här skuldrådgivning kommer in i bilden.

Skuldrådgivning är en tjänst som erbjuds för att hjälpa människor att hantera sin ekonomi efter skilsmässan. Genom att arbeta tillsammans med en skuldrådgivare kan man få råd och vägledning om hur man ska hantera sina skulder och ekonomiska åtaganden på bästa sätt. En skuldrådgivare kan hjälpa till att skapa en budget, förhandla med borgenärer och ge råd om hur man kan minska sina skulder.

Det är viktigt att komma ihåg att skuldrådgivning inte bara handlar om att hantera skulder. Det handlar också om att få stöd och råd för att komma vidare efter skilsmässan. En skuldrådgivare kan hjälpa till att skapa en plan för framtiden och ge råd om hur man kan bygga upp sin ekonomi igen.

Om du har frågor om skuldrådgivning och hur det kan hjälpa dig efter skilsmässan, kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vårt team av erfarna skuldrådgivare finns här för att svara på dina frågor och

bottom of page