top of page

Detur kronofogden

Detur kronofogden

Detur kronofogden

Om du har hamnat i en situation där du har skulder och inte kan betala tillbaka dem, kan det vara så att Kronofogden har blivit inblandad. Kronofogden är en myndighet som har till uppgift att hjälpa till med att driva in obetalda skulder. Det kan vara en stressande och jobbig situation att ha Kronofogden efter sig, men det finns hjälp att få.

Detur är ett företag som specialiserar sig på skuldrådgivning och kan hjälpa dig att hantera din situation med Kronofogden. Vi förstår att det kan vara svårt att veta vad man ska göra när man har skulder och Kronofogden knackar på dörren. Därför finns vi här för att ge dig den hjälp och rådgivning du behöver.

Vår skuldrådgivning är skräddarsydd för att passa dina individuella behov och situation. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta en lösning som fungerar bäst för dig och din ekonomi. Vi kan hjälpa dig att förhandla med Kronofogden och försöka komma fram till en avbetalningsplan som du kan hantera.

Det är viktigt att komma ihåg att du inte är ensam i din situation. Många människor har hamnat i skuldfällan och behöver hjälp att ta sig ur den. Detur finns här för att stötta dig och ge dig den rådgivning du behöver för att komma på rätt köl igen.

Om du har frågor om Kronofogden och hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi finns här för att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver för att komma vidare i livet utan skulder. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

bottom of page