top of page

Csn kontakt öppettider

Csn kontakt öppettider

Csn kontakt öppettider

CSN är en förkortning för Centrala Studiestödsnämnden och är en myndighet som ansvarar för att fördela ekonomiskt stöd till studenter i Sverige. För att kunna få studiemedel och andra former av ekonomiskt stöd från CSN är det viktigt att ha koll på deras kontaktuppgifter och öppettider.

För att kontakta CSN kan du besöka deras hemsida www.csn.se där du hittar all information du behöver. På hemsidan finns en avdelning med kontaktuppgifter där du kan hitta telefonnummer och e-postadresser för att komma i kontakt med CSN. Det finns även möjlighet att skicka meddelanden direkt via hemsidan.

CSN har också ett kundcenter där du kan ringa och få hjälp med dina frågor. Kundcentret har generösa öppettider för att kunna hjälpa så många studenter som möjligt. Öppettiderna varierar beroende på vilken tid på året det är, men generellt sett är de öppna vardagar mellan 8:00 och 16:30. Det kan vara bra att vara uppmärksam på att det kan vara längre väntetider under högsäsong, så det kan vara bra att vara ute i god tid om du har en fråga som är tidskänslig.

Om du har frågor om CSN och deras kontaktuppgifter eller öppettider kan du alltid kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa studenter med deras ekonomi och kan svara på dina frågor gällande CSN och andra ekonomiska ärenden. Vi finns här för att ge dig råd och vägledning så att du kan få en trygg och stabil ekonomi under din studietid.

Tveka inte att kontakta oss på www.skuldradgivning.se för att få svar på fler frågor som gäller CSN och studiestöd. Vi finns här för att hj

bottom of page