top of page

Bensinkort trots kronofogden

Bensinkort trots kronofogden

Bensinkort trots kronofogden

Om du har skulder hos Kronofogden kan det vara svårt att få tillgång till vissa förmåner och tjänster. Ett exempel på detta är att ansöka om ett bensinkort. Många bensinbolag och kreditkortsföretag gör en kreditupplysning innan de beviljar en ansökan, och om du har skulder hos Kronofogden kan det vara svårt att få godkänt.

Men det betyder inte att det är omöjligt att få ett bensinkort trots att du har skulder hos Kronofogden. Det finns alternativa lösningar och företag som specialiserar sig på att hjälpa personer i din situation.

Ett sätt att få ett bensinkort trots Kronofogden är att ansöka om ett prepaid-kort. Ett prepaid-kort fungerar på samma sätt som ett vanligt kreditkort, men istället för att ha en kreditgräns laddar du på kortet med pengar i förväg. På så sätt kan du använda kortet för att betala för bensin och andra varor utan att behöva oroa dig för att bli nekad på grund av dina skulder.

Det finns också företag som erbjuder bensinkort speciellt för personer med skulder hos Kronofogden. Dessa företag tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation och bedömer din ansökan utifrån det istället för att bara fokusera på dina tidigare skulder. Genom att ansöka om ett sådant bensinkort kan du få tillgång till förmåner som rabatter och bonuspoäng samtidigt som du arbetar på att förbättra din ekonomiska situation.

Om du har skulder hos Kronofogden och är intresserad av att ansöka om ett bensinkort, kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för din situation och svara på eventuella frå

bottom of page