top of page

SKULDSANERING GÖTEBORG

Välkommen till skuldradgivning.se - Din skuldfinansieringspartner i Göteborg

Hej och välkommen till vår webbplats! Vi är specialiserade på att hjälpa människor att effektivt hantera sina skulder. Vi kan hjälpa dig att minska dina skulder och återfå din ekonomiska stabilitet om du kämpar med betalningar och skulder. Vi kan hjälpa dig att minska dina skulder på ett sätt som passar dina specifika omständigheter om du använder något av våra exempel. Vi kan förhandla med Inkasso för att minska skulden och ge dig förmånliga betalningsmöjligheter.

Till exempel kan vi förhandla med Kronofogden för att minska din skuld betydligt, eller vi kan hjälpa dig att betala av skulden med en engångsbetalning eller räntefria avbetalningar. Dessutom kan vi hjälpa dig att prioritera betalningar på skulder med högsta räntan, vilket hjälper dig att minska dina skulder snabbare. Vårt mål är att hjälpa dig att ta över din ekonomiska situation och gradvis minska din skulder. Kontakta oss idag så kan vi prata om de bästa alternativen för dig och hjälpa dig att börja din resa mot en skuldfri framtid.

Några exempel på vanliga avbetalningsplaner:

  • Förhandla med Kronofogden så att skulden 50 000 SEK betalas av  1 000 SEK varje månad utan ränta i 50 månader.

  • Förhandla med Kronofogden att betala 25 000 SEK klumpsumma så att skulden på 50 000 SEK minskar med 25 000 SEK

  • Genomför en omvänd kreditordning hos Kronofogden, vilket innebär att betalningar på skulder med högsta ränta prioriteras först.

  • Skulder från det förflutna kan ibland vara preskriptiva och kan delvis/helt avskrivas. Det finns referenser som stöder denna ståndpunkt.

 

​Slutligen uppmanar vi dig att boka ett telefonsamtal med oss för att få en mer grundlig och individuell bedömning av din situation. Vi kommer att ge dig en muntlig bedömning av hur vi anser att du borde gå vidare, särskilt när det gäller den stora frågan om skuldsanering eller förhandling om skulder, som vi kommer att diskutera vid detta möte.

Vi är medvetna om att varje kunds situation är unik, så genom en personlig diskussion kan vi ge råd och vägledning som är anpassade till dina specifika behov. Vi kommer att ta hänsyn till dina unika omständigheter och hjälpa dig att fatta kloka beslut om hur du bäst kan kontrollera din ekonomi. Tryck på: Kontakta oss på hemsidan för att boka ett telefonmöte och få en muntlig/skriftlig bedömning av din situation. Vi ser fram emot möjligheten att hjälpa till och ge dig den vägledning du behöver för att gå vidare mot en framtid utan skuld.

Who Are We
bottom of page