top of page

Vad händer i upplands väsby

Vad händer i upplands väsby

Vad händer i upplands väsby

Upplands Väsby är en kommun belägen i Stockholms län, och det är alltid spännande att utforska vad som händer i denna vackra del av Sverige. Med sin närhet till Stockholm och naturen runt omkring, finns det alltid något att upptäcka och uppleva i Upplands Väsby.

En av de mest populära platserna att besöka i Upplands Väsby är Vallentuna kyrka. Denna vackra medeltida kyrka är en av de äldsta i området och erbjuder en fascinerande inblick i historien. Besökare kan beundra den imponerande arkitekturen och utforska de historiska artefakterna som finns inuti.

För de som är intresserade av natur och friluftsliv, finns det flera vackra parker och naturområden att utforska i Upplands Väsby. En av de mest populära är Skavlöten, som erbjuder vackra vandringsleder och möjligheter till picknick och avkoppling. Här kan besökare njuta av den vackra naturen och kanske till och med få en glimt av några av de lokala djuren.

För den som är intresserad av kultur och konst, finns det flera gallerier och konstutställningar att besöka i Upplands Väsby. Ett av de mest populära är Upplands Väsby Konsthall, som erbjuder en rad olika utställningar och evenemang. Här kan besökare njuta av konstverk från både lokala och internationella konstnärer.

För den som är intresserad av shopping och restauranger, finns det också gott om möjligheter i Upplands Väsby. Väsby Centrum är en populär köpcentrum som erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger. Här kan besökare njuta av en dag med shopping och avsluta med en god måltid på någon av de många restaurangerna

bottom of page