top of page

Mail till kronofogden

Mail till kronofogden

Mail till kronofogden

Om du har skickat ett mail till Kronofogden och väntar på svar kan det vara frustrerande att inte få något svar. Det kan finnas olika anledningar till varför du inte får ett svar, och det kan vara bra att veta vad du kan göra i sådana situationer.

Det första du bör göra är att dubbelkolla att du har skickat mailet till rätt adress. Det kan vara lätt att göra ett stavfel eller skicka mailet till fel avdelning. Om du är osäker på vilken adress du ska använda kan du besöka Kronofogdens hemsida för att hitta rätt kontaktuppgifter.

Om du har skickat mailet till rätt adress och ändå inte får något svar kan det vara bra att kontrollera att mailet inte fastnat i skräpposten. Ibland kan e-postfiltren felaktigt klassa vissa e-postmeddelanden som skräppost. Du kan också kontrollera om mailet har hamnat i mappen för arkiverade meddelanden eller i en annan mapp i din e-postklient.

Om du har dubbelkollat att mailet inte hamnat i skräpposten eller i en annan mapp kan det vara bra att försöka kontakta Kronofogden på annat sätt. Du kan till exempel ringa dem eller besöka deras kontor personligen. På Kronofogdens hemsida kan du hitta kontaktuppgifter för att nå dem på telefon eller genom ett personligt besök.

Om du fortfarande inte får något svar kan det vara bra att överväga att söka hjälp från en skuldrådgivare. En skuldrådgivare kan hjälpa dig att förstå din situation och ge dig råd om hur du kan hantera dina skulder. På www.skuldradgivning.se kan du hitta mer information om hur du kan kontakta en skuldrådgivare och få svar på fler frågor som gäller dina skulder.

Sammanfattningsvis kan det vara frustrerande att inte få

bottom of page