top of page

Kronofogden sundsvall auktion

Kronofogden sundsvall auktion

Kronofogden sundsvall auktion

Om du befinner dig i Sundsvall och har ekonomiska problem kan det vara bra att känna till Kronofogdens auktioner. Kronofogden är en myndighet som har till uppgift att hjälpa till med att driva in obetalda skulder. Om du har en skuld som du inte kan betala kan Kronofogden ta ut en så kallad betalningsföreläggande. Det innebär att de kan ta ut pengar från din lön eller ditt bankkonto för att täcka skulden.

Om du inte kan betala skulden trots att Kronofogden har försökt driva in den kan de gå vidare till en auktion. En auktion är ett sätt för Kronofogden att sälja dina tillgångar för att täcka skulden. Det kan vara allt från bilar och båtar till möbler och elektronik. Auktionerna hålls oftast på nätet och det är möjligt att bjuda på föremålen.

För att delta i en auktion behöver du registrera dig på Kronofogdens webbplats. Där kan du hitta information om vilka föremål som är till salu och hur du går tillväga för att lägga ett bud. Det är viktigt att vara medveten om att du kan bli tvungen att betala mer än vad föremålet är värt om det är fler som är intresserade av att köpa det.

Om du har frågor om Kronofogdens auktioner i Sundsvall kan du kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi har erfarenhet av att hjälpa människor som befinner sig i ekonomiska svårigheter och kan ge dig råd och vägledning. Vi kan också hjälpa dig att hitta alternativa lösningar för att hantera din skuld. Tveka inte att höra av dig till oss för att få svar på fler frågor som gäller Kronofogden och auktioner.

bottom of page