top of page

Kronofogden skatteåterbäring

Kronofogden skatteåterbäring

Kronofogden skatteåterbäring

Om du har skulder hos Kronofogden och väntar på din skatteåterbäring, kan det vara bra att veta vad som händer med pengarna. Kronofogden har rätt att ta del av din skatteåterbäring för att täcka eventuella skulder du har hos dem. Detta kan vara en besvikelse för många som hoppas på att få en extra slant på kontot.

När du har skulder hos Kronofogden och får en skatteåterbäring, kommer de att använda den för att betala av dina skulder. Detta görs automatiskt och du behöver inte göra någonting själv. Det kan vara en bra idé att kontakta Kronofogden för att få en uppdatering om hur mycket av din skatteåterbäring som kommer att användas för att betala av skulderna.

Om du har frågor om Kronofogden och skatteåterbäringen kan du kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi har erfarenhet av att hjälpa människor som befinner sig i liknande situationer och kan ge dig råd och vägledning. Vi förstår att det kan vara frustrerande att ha skulder hos Kronofogden och att få sin skatteåterbäring använd för att betala av dem. Vi finns här för att hjälpa dig att navigera genom denna process och hitta lösningar som passar dig.

Kontakta oss på www.skuldradgivning.se för att få svar på fler frågor som gäller Kronofogden och skatteåterbäringen. Vi är här för att stötta dig och ge dig den hjälp du behöver för att komma på rätt köl igen.

bottom of page