top of page

Hur många bor i östersund

Hur många bor i östersund

Hur många bor i östersund

Östersund är en vacker stad belägen i Jämtlands län i norra Sverige. Många människor är nyfikna på hur många som faktiskt bor i denna charmiga stad. Så, hur många bor i Östersund?

Enligt den senaste folkräkningen år 2020 hade Östersund en befolkning på cirka 64 000 invånare. Detta gör staden till den sjätte största i Norrland och den 24:e största i hela Sverige. Östersund är en populär plats att bo på grund av sin natursköna omgivning, närheten till fjällen och det breda utbudet av kulturella och sportevenemang.

Staden har också en växande arbetsmarknad och erbjuder många möjligheter för både studenter och yrkesverksamma. Östersund är hem för flera stora företag och har en blomstrande turistindustri, vilket bidrar till stadens ekonomiska tillväxt.

Om du har fler frågor om Östersund eller om du funderar på att flytta hit, är du välkommen att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi är experter på skuldrådgivning och kan hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Vi har också omfattande kunskap om Östersund och kan ge dig mer information om staden och dess invånare.

Sammanfattningsvis är Östersund en livlig stad med en befolkning på cirka 64 000 invånare. Staden erbjuder en fantastisk livsstil och många möjligheter för både arbete och fritid. Om du vill veta mer om Östersund eller har frågor om skuldrådgivning, tveka inte att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

bottom of page