top of page

Frilans finans kronofogden

Frilans finans kronofogden

Frilans finans kronofogden

Är du en frilansare som har hamnat i ekonomiska svårigheter och har problem med Kronofogden? Då har du kommit till rätt ställe! På Skuldrådgivning.se erbjuder vi skräddarsydda lösningar för frilansare som behöver hjälp med sina ekonomiska problem och skulder.

Att vara frilansare innebär att man har en flexibel och självständig arbetsform, men det kan också innebära osäkerhet när det kommer till ekonomin. Ibland kan det hända att man hamnar i en situation där man inte kan betala sina räkningar i tid och skulderna börjar växa. Det är då Kronofogden kan bli inblandad och det kan vara en skrämmande och överväldigande situation.

Kronofogden är en myndighet som har till uppgift att driva in obetalda skulder och verkställa domar. Om du som frilansare har skulder som inte kan betalas kan Kronofogden vidta åtgärder för att driva in skulden, till exempel genom att ta utmätning på din egendom eller genom att dra av pengar från din lön eller ditt bankkonto.

Men det finns hjälp att få! På Skuldrådgivning.se har vi lång erfarenhet av att hjälpa frilansare som har hamnat i ekonomiska svårigheter och har problem med Kronofogden. Vi förstår de unika utmaningar som frilansare står inför och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att komma på rätt köl igen.

Våra skuldrådgivare är experter inom området och kan ge dig råd och vägledning för att hantera dina skulder och förhandla med Kronofogden. Vi kan hjälpa dig att upprätta en realistisk budget, förhandla om avbetalningsplaner och ge dig tips och råd för att undvika fr

bottom of page