top of page

Adress kronofogden

Adress kronofogden

Adress kronofogden

Om du har hamnat i en situation där du behöver kontakta Kronofogden kan det vara bra att veta hur du hittar deras adress. Kronofogden är en myndighet som hanterar skulder och verkställer domar i Sverige. De har flera kontor runt om i landet där du kan vända dig för att få hjälp och information.

För att hitta adressen till Kronofogden närmast dig kan du besöka deras officiella hemsida. Där finns en sökfunktion där du kan ange ditt postnummer eller ort för att få fram rätt kontor. Du kan också ringa deras kundtjänst för att få hjälp med att hitta rätt adress.

Det kan vara bra att veta att Kronofogden inte tar emot besök utan tidsbokning. Det innebär att du behöver kontakta dem på förhand för att boka en tid om du vill besöka deras kontor. Detta gäller oavsett om du behöver få hjälp med att betala en skuld eller om du har frågor om en pågående ärende.

Om du har skulder och behöver rådgivning kan det vara en god idé att kontakta oss på www.skuldradgivning.se. Vi är experter på skuldrådgivning och kan hjälpa dig att hitta lösningar på dina ekonomiska problem. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med människor i liknande situationer och kan ge dig råd och stöd för att komma på rätt köl igen.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp. Vi finns här för att stötta dig och ge dig den hjälp du behöver för att komma vidare. Besök vår hemsida www.skuldradgivning.se för att få mer information och kontakta oss för att boka en tid för rådgivning. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

bottom of page